Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Friday, July 3, 2009

Make-Up For Dinner (Simple Make-Up)









This One lak make-up for dinner...
Mia lebih suka nampak lebuh neutral...
Make-up tak terlalu heavy...
Kat sini mia tak pakai eye liner kata bawah mata because
mia nak simple jer..lipstick cuma mengena kan sedikit sahaja dan disapu lips glowz...tak berapa jelas gak coz camera murah jerkan...teknik shading tak digunakan coz kebetulan foundation shading mia dah abiz...
Picture atas xsettle lagi di make-upkan...mia tak pkai lipstick,eye liner dan mascara.....
Menggunakan mascara dari body shop...eye shadow dari FARMASI COSMETICS, blusher, lipstick dan lip glowz dari Clinique dan "base step" menggunakan shimmer FARMASI dan foundation dari BB CREAM...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails