Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Thursday, January 28, 2010

Makeover Chykn Model at Nurul Shukor Touch

Ni plak model yang Chykn bawak...mia nak tukar model ngan dia...
Juz nak try make-up person yang "sepet eyes"...
Sempat Nabil shoot time i do my job...seriusnya muka aku....
thankz Nabil....


hye..diz is me la...mia n her models...hehehe...
i think my pimple looks more better than yesterday...
hehhehe..sempat lagi nak comment...
enjoy gurls...




Eta Makeover at Nurul Shukor Classes

Above adalah picture eta merangkup my sister in law....hehehhe
picture before and after...mia suke gune colour gold...yeye je...huhuhu
actually..baru nak rasmikan eyeshadow m.a.c. colour gold yeng
mia beli kat midvalley..cantik nya colour m.a.c. ni...
im with my models....nampak my pimple yg baru nak elok..
**blusher3**..hhuhuhu...im look so fat la when wearing diz hijab...
sokay..ignore jerk..juz enjoy diz picture...



Thursday, January 21, 2010

Kenapa Mak Andam and Pak Andam Demand Harga Bile Guna M.A.C.?


Hye gurls di depan desktop!!...

Bertemu lagi dengan mia...so..arini juz nak discuss sikit pasal question diatas...hehhehe..
so, ramai tanya mia knapa lah mak andam or pak andam ni suke sangat
letak price yang expensive kan untuk harga make-up M.A.C ni???...
Actually my dearest readers and customer, we all ni bukan suka-suka jer
letak harga macam tu...kami menggunakan alatan make-up yang
berkualiti, so, kenalah berpatutan dengan harga make-up yang dibeli...
nak-nak kalu pakai brand terkemuka seperti "M.A.C."/"BOBBI BROWN"/"STAGE"...
Harga untuk membelinya pun sudah mencecah ribuan ringgit...
Ini kerana kualitinya pun sangat baik...jadi, anda yang nak request untuk
dimake-upkan dengan kosmetik di atas, fikirlah 2-3 kali sebelum anda
nak meminta harga yang lebih murah untuk mengservis anda...
So, kesimpulannya, mak andam and pak andam ni still boleh bagi nego harga make-up
yang anda inginkan, tetapi mungkin sedikit perubahan akan
dilakukan ketika mengenakan make-up kat anda, contohnya gunakan brand lain sebagai base, like kryolan ke..or dermacos ke...tapi kualitinya tetap kami jaga...
jadi..renung-renungkanlah...dan selamat beramal...hehehe....

Sunday, January 17, 2010

Ieda makeover at Nurul Shukor Classes

Hye gurlz..above picture ieda after makeover....
ieda ni model yang kawan mia bawak..kebetulan dat day mia tak bawak model..

ni mia with my model yang dah di makeover...

enjoy diz picture...tq ieda coz bg mia touch-up muka u..hehhehe




Makeover Yati@Nurul Shukor Academy

this one picture yatie after makeover at Nurul Shukor Class......
makeup by mia ...
enjoy this pic.....
yatie and mia

Makeover Epy@Nurul Shukor 2nd Time

Hye gurlz..tq luangkan masa jengok mia nyer blog...
below are new picture mia makeoverkan epy...untuk kali kedua...
bertempat di Nurul Shukor Touch...
Enjoy Diz pic...
Above adalah pic Mia with my Model..hehhehe

Tuesday, January 12, 2010

MAKEOVER EPY AT NURUL SHUKOR ACEDEMY

Place :: Nurul Shukor Acedemy
Time :: Around 7.00 pm - 10.00 pm
Date :: 7 January 2010
Model :: Epy
Make-up Brand :: Use M.A.C.

Testing amik reflect kat cermin...
Tersesat plak picture Nabil kat belakang tu..interframe betool!!..
huhuhuhu...
Ni picture keseluruhan...
makeover by me...mianiera...
tiada editting ke atas semua gambar di atas..
harap maklum...

KELAS MAKE-UP ON 10 JANUARI 2010

Date :: 10 January 2010
Place :: My Little Studio
Time :: 10.00 a.m
Above adalah picture nadia before di makeoverkan...
Nadia make-up by herself...
sepatutnya time tu ader 2 person yg join class ni,but
last minute, one person tu tarik diri coz ada hal kan..
so, enjoy diz pic...i like to see her face...
so sweet...

Tuesday, January 5, 2010

BASIC CLASS MAKE-UP FOR STUDENT!!!


PROMOTION 2010..!!!!

KEPADA PARA STUDENT UNIVERSITI & KOLEJ....
CHEAP GROOMING CLASS FOR U GURLS!!!!

Module Pembelajaran :
1. Nota ringkas akan diberi yang merangkumi :
- Cara penggunaan berus
- Shading
( teknik memancungkan hidung dan mengecilkan muka)
- Teknik meletakkan eye shadow di mata
- Teknik pemakaian lipstick yang betul
2. Tips make-up kekal lama
3. Solekan asas ke tempat belajar, solekan dinner & solekan
biasa.
4. Pengenalan berus.
5. Beberapa gaya tudung terkini.
6. Gaya penampilan.
7. Praktikal.

FROM RM100.00 above NOW
ONLY RM60.00/ HEAD!!!!...
***more than 6 person get RM50.00/ head!!!

**tertakluk kepada terma & syarat**

(CLASS WEEKENDS ONLY)**

BOOK NOW LADIES!!!!!

BERMINAT???...HUBUNGI :

Email/Call/SMS:
miss_icejuliet@yahoo.com/
http://mianieramakeover.blogspot.com
(Mia )019 -2685 719 / 017 - 666 6468
KELAS DIADAKAN DI PRESINT 14, PUTRAJAYA

Friday, January 1, 2010

Trial Make-up Aliza@Damansara Damai

Date :: 1 January 2010
Place :: My Little Studio
Time :: 6.30pm
Above adalah picture Aliza before and after di makeover...
Aliza juz nak trial make-up only and simple saja ..
Mia tidak melakukan apa-apa shading
di wajah kerana atas permintaan beliau sendiri...
enjoy diz picture...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails