Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Thursday, January 21, 2010

Kenapa Mak Andam and Pak Andam Demand Harga Bile Guna M.A.C.?


Hye gurls di depan desktop!!...

Bertemu lagi dengan mia...so..arini juz nak discuss sikit pasal question diatas...hehhehe..
so, ramai tanya mia knapa lah mak andam or pak andam ni suke sangat
letak price yang expensive kan untuk harga make-up M.A.C ni???...
Actually my dearest readers and customer, we all ni bukan suka-suka jer
letak harga macam tu...kami menggunakan alatan make-up yang
berkualiti, so, kenalah berpatutan dengan harga make-up yang dibeli...
nak-nak kalu pakai brand terkemuka seperti "M.A.C."/"BOBBI BROWN"/"STAGE"...
Harga untuk membelinya pun sudah mencecah ribuan ringgit...
Ini kerana kualitinya pun sangat baik...jadi, anda yang nak request untuk
dimake-upkan dengan kosmetik di atas, fikirlah 2-3 kali sebelum anda
nak meminta harga yang lebih murah untuk mengservis anda...
So, kesimpulannya, mak andam and pak andam ni still boleh bagi nego harga make-up
yang anda inginkan, tetapi mungkin sedikit perubahan akan
dilakukan ketika mengenakan make-up kat anda, contohnya gunakan brand lain sebagai base, like kryolan ke..or dermacos ke...tapi kualitinya tetap kami jaga...
jadi..renung-renungkanlah...dan selamat beramal...hehehe....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails