Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Monday, February 22, 2010

KELAS SANGGUL 2010

KELAS SANGGUL

PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG
Tarikh : Sabtu/Ahad sepanjang 2010
(sila maklum tarikh yang diigini)
Yuran: RM 250.00
Masa :10 pagi - 5.00 petang
1. Teknik-teknik sanggul terkini.
2. Cara-cara membuat sanggul dengan pantas & berkesan
3. Lima jenis sanggul:-
i. Sanggul tunang
11. Sanggul nikah
111. Sanggul bersanding
iv. Sanggul dinner
V.Beberapa jenis sanggul tambahan
Sikat untuk membuat sanggul diberi percuma
Deposit booking untuk confirm seat RM 50.00
Sila bawa model berambut panjang/maklum jika tiada
Tempat terhad untuk 5 orang sahaja
1-
2-
3-
4-
5-

Monday, February 15, 2010

Makeover Epy @ Nurul Shukor Academy

Minggu ni asyik terlupa jer nak ambil picture before...
lepas tuh tak perasan plak colour eyeshadow terbuat sama
macam colour eyeshadow untuk mata Lis...but its ok..
go on je lah...bile dah nak upload dalam blog baru perasan...
takpe lah kan...asal kan anda enjoy....

Makeover Lis @ Nurul Shukor Classes

Yes..za'...kebetulan baru balik dari course kat Jln Tun Razak...
so, alang-alang dengan Lis, jadikan dia model mia for class petang tuh..
hehehhe...ni lah hasil dari my hand...
cantikkan???..sape lagi nak puji..hehehhehe
enjoy...

Makeover me@ Nurul Shukor Classes

Huhuhu..so sad for diz picture ... at Nurul Shukor Academy...
Mia tak bawa model...so, kenalah makeupkan muka sendiri...
so sorry, tak sempat nak ambil picture before..
enjoy gurlz my picture...!!!


Dinner Makeover For Anne & Frienz (MOvie & Cartoons Theme)

Date :: 06 February 2010
Place :: Pullman Lake Side, Putrajaya
Time :: 2.00 pm

So sorry coz mia tak sempat nak catch-up
picture before...juz enjoy diz picture..
annual dinner for Panasonic Company...

Fairy & Pirate's Girls..




Friday, February 5, 2010

KELAS SOLEKAN-PROMOSI TAHUN BARU CINA

PEMBUKAAN BLOG GALERI PENGANTIN

Hye gurls and all my customer, kedatangan tahun 2010 telah mendatangkan ilham kepada mianiera makeover untuk membuka satu lagi blog yang keseluruhannya berkaitan ke gerbang perkahwinan. Atas permintaan ramai yang ingin menggunakan perkhidmatan kami seperti menyewa baju dan sebagainya, kini mianiera makeover telah menampilkan ilham baru membuka blog berkaitan perkhidmatan yang anda inginkan. Dari pakej pertunangan, pakej perkahwinan, sehingga pakej pelamin dan sebagainya. Dengan harga berpatutan dengan kemampuan anda. Kini kami menampilkan http://astana-putrabridals.blogspot.com/ . Blog ini masih lagi di dalam pembinaan, tetapi anda masih lagi mampu melayari blog ini kerana kami akan memperbaharui dari masa ke semasa. Semoga dengan kehadiran blog ini dapat membantu anda yang ingin membina mahligai cinta merealisasikan impian anda.
Klik di sini untuk terus ke blog galeri perkahwinan kami :

Monday, February 1, 2010

Good Skin Lab Event at Sogo

Event :: Good Skin Lab Workshop
Place :: Starz STudio, Sogo
Date :: 30 & 31 January 2010
Time :: 12.30 pm - 6.30 pm

Mia with Sheila Rosly ...Sheila Rosly sebagai host for that workshop...
Cantik skin kak Sheila Rusly ni...So, sesaper
yang tak beli good skin lab nyer product, bleh dapatkan
di farmasi berhampiran..perghh..
promote lakz...


Picture above, Chykn, Kak Sheila Rusly, Me (mia) and Kak Nurul...
we were required to do touch ups (not makeover!!) on their participants....
bukan make-up to makeover ya..only do light make-up...nampak natural sahaja...
Sempat juga kami berkenalan dengan make-up artis Kak Sheila iaitu
Emmy-Agung

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails