Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Tuesday, March 30, 2010

Make-up for Aisyah@Putrajaya

Date :: 28 March 2010
Venue :: Presint 11, Putrajaya
Hari Sabtu lepas mia diberikan kepercayaan oleh Kak Aznie
dari MSA Gallery untuk menata rias Aisyah.
Majlis persandingan beliau berlansung di Dewan Presint 9, Putrajaya.
Tapi mia make-upkan Aisyah di rumahnya seperti yang telah
dimaklumkan oleh Kak Aznie.
Alhamdulillah berkesempatan juga untuk meng 'upload' kan
gambar Aisyah di dalam blog ini.
harap maaf, sekali lagi mia tidak berkesempatan untuk
mengambil gambar sebelum diriaskan.
Terima kasih Kak Aznie coz bagi mia job ni.Enjoy gurls!!!


Sunday, March 21, 2010

Makeover Nadia for photo shoot@Putrajaya

Date :: 20 March 2010
Place :: Nadia House, Presint 9, Putrajaya
Time :: 7.30 am

Hari Sabtu memang penuh betul program mia...
Tapi, awal pagi, ni lah customer first mia..Nadia...
Nadia ni orangnya sangat peramah..
kulit pun tak bermasalah sangat...so senang kerja mia...
Nadia photoshoot dengan memakai 2 pasang baju, hijau dan coklat...
so mia pilih colour gold untuk matchingkan 2 pasang baju tersebut..
hope Nadia puas hati dengan hasil kerja tangan mia..
Thanks Nadia coz beri kepercayaan pada mia
untuk menata rias wajah anda...

Make-up Dinner for Kak Ayu and Rozi

Date :: 20 March 2010
Place :: Hotel Mariot, Putrajaya (kak Ayu)
Hotel Palm Garden (Rozi)

Hari Sabtu pada jam 4.00 petang, mia
telah ke tempat seperti dijanjikan...
Menata riaskan 2 wajah yang sememangnya
memiliki wajah yang cukup sempurna tanpa cela..
Mia mohon maaf bebanyak sebab sekali lagi tak dapat nak lampirkan
sekali wajah sebelum kerana pada
masa tu mia memang rushing kejarkan masa..
Kak Ayu nak cepat ke hotel sebab dia merupakan organizer
di bawah syarikat Celcom untuk menjayakan dinner dorang
pada malam tersebut...
so, hope you all enjoy dengan picture ni ya..
Kak Ayu after...
Rozi after....

Pelancaran Produk Baru M.A.C di Midvalley

Date :: 03 March 2010
Time :: 7.30pm - 10.00pm
Place :: Mid Valley

Pelancaran M.A.C ini adalah atas jemputan
Kak Nurul (NURUL SHUKOR) yang mengajak kami
untuk menambahkan lagi ilmu di dada dengan mendekati
lebih dekat tentang produk M.A.C ni...
Untuk pengthuan anda semua, product ni kesemuanya
adalah limited edition...
Kalau anda semua nak beli, bolehlah ke kaunter M.A.C
yang berdekatan dengan anda

Me (Mia), Nurul (Sweetheart touch), Chykn (ekyn-nikiys) and my sifu (Nurul Shukor)
With model (Russian girl) yang mempromosikan barangan M.A.C
Sempat lagi nak bergambar kan?...heheheh

Thursday, March 18, 2010

PAMERAN PENGANTIN 2010 DI PWTC

Place :: Pameran Pengantin 2010, PWTC
Date :: 14 March 2010
Time :: 2pm to 6pm

hye para readers sekalian...
hari ni baru berkesempatan nak update blog untuk
pameran pengantin yang mia join aritu..
Berkat doa sepanjang contest dijalankan dan berkat usaha yang
pertama kali join contest ni, alhamdulillah, berjaya juga
menduduki tempat ke-2 pertandingan andaman pengantin
yang di anjurkan oleh URBAN VIBE...
minta maaf sesangat...
Mia dah tak sempat nak letak signature mianieramakeover dah..
tak pelah, asalkan anda semua berpuas hati dengan
keputusan para juri..hehheheh..
next time bleh cuba lagi kan...
Dari kiri : Zie n model, kak eta and me (mia)
Juri tengah belek-belek keje mia...ngeri betul time nih...
tangan mia asyik menggigil jerk..
rasa nak terkucil pun ader..hehhe

Ni my lovely Chykin and model dia Fida..kalu tak silap la nama modelnya...
serius kan muka Chykin..

Ni Zie...kusyuk dia godek-godek muka...sampai picture kene snap pon xsedar...

Ni lah juri yang adil lagi saksama tu...
siyes muka depa...
dah final dah..tunggu result..
My glowing models..KAK ETA!!!
Ini lah hasil kerja tangan ku yang banyak berjasa...

K.eta yang anggun dengan crown dan hijab putih bersih

Ambil gambar dari atas...

cat walk kat atas stage sambil memperagakan busana muslimah bersama
bunga tangan hasil dari tangan mia yang banyak berjasa ni...

Baju ala-ala sirip ikan je dari belakang...

Kena juga catwalk bersama model...selepas terima hadiah ke tempat ke - 2


wang bernilai RM200.00 yang diberi oleh juri Zalifah Zakaria..
lepas balik duit minyak+sewa baju..hahahah...nak add dia kat FB
just klik sini jer ye...:: http://www.facebook.com/profile.php?id=1381353214&ref=nf

Bergambar bersama juri-juri yang sangat adil dan saksama...terima kasih...


Dari kiri : Tempat yang ke-3(JEZZ), Tengah :: Tempat pertama
dan Kanan sekali :: Mia(2nd place)

Bersama model-model yang lain di atas pentas

ok..tamat ye kontroversi MUA-MUA...
So..kiter jumpe next contest..
insya-Allah...kalu mia join lagi la...
Daa!!!!...n tq sudi drop in here!!!

Makeover Eta@Nurul Shukor Classes part 2

Time :: 11 March 2010
Place :: Nurul Shukor Academy
Picture kat bawah just demo jerk...
Mia make-upkan sebelah muka belah kanan, and Kak Nurul Hukor make-upkan
sebelah kiri...Kenapa mia tak make-upkan the whole face???
bagus soalan tu..Actually, Kak Nurul nak tunjuk make-up
kalu guna lipstick merah menyala..
so, ni la hasilnya...
ada lagi gambar bibir merah menyala ni, tapi mia tak
berkesempatan nak transfer...
tunggu ya...

Makeover Eta@Nurul Shukor Classes

Date :: 10 March 2010
Place :: Nurul Shukor Acedemy

Hmm..mia minggu ni just nak buat
make-up socket and full socket jerk...
Sebabnya minggu ni maybe last day we all belajar mekap-mekap ni kot??
huhuhu...so sad and tak sangka dah nak tamat dah kelas make-up aku nih...
so..bleh la tgok hasil kerja tangan mia yang tak seberapa ni...


So, ini hasil tangan saya...kalu anda berminat nak di tata riaskan macam ni,

hire je saya..heheheh...

Monday, March 15, 2010

PERKHIDMATAN PHOTOGRAPHY

Hye kepada you all di luar sana yang masih mencari
khidmat photography, di sini mianiera makeover juga
menyediakan khidmat photography dengan harga berpatutan.
Nak tau lebih lanjut harga kami??...klik je picture dibawah untuk besarkan gambar...

KLIK UNTUK BESARKAN GAMBAR

Sunday, March 7, 2010

Make-up Nikah Hawa@Putrajaya




Date :: 6 March 2010
Place :: Presint 18, Putrajaya

Majlis pernikahan Hawa berlansung di Masjid Putra, kalu tak silap mia berlansungnya majlis
akad nikah pada jam 5 petang.
Semoga Hawa dan pasangannya akan bahagia dan dimurahkn rezeki.
Thankz Hawa coz memberi kepercayaan kepada mia untuk menata rias Hawa.
Make-up :: by mianieramakeover
Persalinan/Hands Flower :: by http://astana-putrabridals.blogspot.com/

Makeover Shazwani on Naza's Annual Dinner

Shazwani at KLCC red carpet
Mia tak pasti bile exactly date mia make-upkan Shazwani...
Gambar ni pun baru di hantar shazwani minggu lepas ke dalam email mia...
juz enjoy diz picture
Make-up :: by mianieramakeover
Hair-do :: by Miki@Nurul Shukor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails