Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Thursday, March 18, 2010

PAMERAN PENGANTIN 2010 DI PWTC

Place :: Pameran Pengantin 2010, PWTC
Date :: 14 March 2010
Time :: 2pm to 6pm

hye para readers sekalian...
hari ni baru berkesempatan nak update blog untuk
pameran pengantin yang mia join aritu..
Berkat doa sepanjang contest dijalankan dan berkat usaha yang
pertama kali join contest ni, alhamdulillah, berjaya juga
menduduki tempat ke-2 pertandingan andaman pengantin
yang di anjurkan oleh URBAN VIBE...
minta maaf sesangat...
Mia dah tak sempat nak letak signature mianieramakeover dah..
tak pelah, asalkan anda semua berpuas hati dengan
keputusan para juri..hehheheh..
next time bleh cuba lagi kan...
Dari kiri : Zie n model, kak eta and me (mia)
Juri tengah belek-belek keje mia...ngeri betul time nih...
tangan mia asyik menggigil jerk..
rasa nak terkucil pun ader..hehhe

Ni my lovely Chykin and model dia Fida..kalu tak silap la nama modelnya...
serius kan muka Chykin..

Ni Zie...kusyuk dia godek-godek muka...sampai picture kene snap pon xsedar...

Ni lah juri yang adil lagi saksama tu...
siyes muka depa...
dah final dah..tunggu result..
My glowing models..KAK ETA!!!
Ini lah hasil kerja tangan ku yang banyak berjasa...

K.eta yang anggun dengan crown dan hijab putih bersih

Ambil gambar dari atas...

cat walk kat atas stage sambil memperagakan busana muslimah bersama
bunga tangan hasil dari tangan mia yang banyak berjasa ni...

Baju ala-ala sirip ikan je dari belakang...

Kena juga catwalk bersama model...selepas terima hadiah ke tempat ke - 2


wang bernilai RM200.00 yang diberi oleh juri Zalifah Zakaria..
lepas balik duit minyak+sewa baju..hahahah...nak add dia kat FB
just klik sini jer ye...:: http://www.facebook.com/profile.php?id=1381353214&ref=nf

Bergambar bersama juri-juri yang sangat adil dan saksama...terima kasih...


Dari kiri : Tempat yang ke-3(JEZZ), Tengah :: Tempat pertama
dan Kanan sekali :: Mia(2nd place)

Bersama model-model yang lain di atas pentas

ok..tamat ye kontroversi MUA-MUA...
So..kiter jumpe next contest..
insya-Allah...kalu mia join lagi la...
Daa!!!!...n tq sudi drop in here!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails