Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Friday, April 23, 2010

Make-up Fatimah@Putrajaya

Venue :: Presint 9, Putrajaya
Date :: 17 April 2010
Time :: 10 am

Mia di beri kepercayaan daripada Butik Puteris, Putrajaya
untuk menata riaskan Fatimah untuk majlis merisiknya yang diadakan
di kediamannya di presint 9, Putrajaya.
Dan inilah antara gambar yang sempat mia rakamkan.
Harap anda semua puas hati dengan hasil kerja mia ni.
Thanks Butik Puteris & Fatimah coz
beri mia jobs ni



Ni lah hasil nya....

Make-up Maria@Puchong Majlis Makan Beradab

Venue :: Puchong
Date :: 18 April 2010
Hye...bertemu kembali.
Mia tak tahu kenapa lah mia asyik luper jerk
snap picture before..bila dah pegang sponge jerk start la lupa..
tapi takpe lah,kan..asalkan anda nampak picture before di makeoverkan...
Mia gunakan kryolan untuk make-upkan Maria nih..
sebabnya??...saja nak test kryolan baru beli...
hehhehe..hope u all enjoy...
Actually Maria ni ngah bad mood time ni...
Pasal apa??..Mia tak tanya lah plak...tugas Mia makeover
Maria dengan wajah yang munkin berlainan???...
So, nilah hasilnya....Maria taknak pakai crown, sebab dia kata
makan beradab jer..so, mia ikut je lah empunya badan..
Mia buat smokey jer kat mata Maria ni, coz aritu
time nikah Mia buat socket eyes..tak nak lah asyik sama jer kan??..
enjoy...

Make-up Majlis Akad Nikah Maria@Puchong

Venue :: Puchong
Date :: 16 April 2010
Asyik-asyik terlupa jerk nak snap gambar before...but nasib baik baru taruk foundation...

Minggu ni asyik suka make-up mata sockets jerk...nape ya???...
Ini hasil kerja tangan mia...agak tak berpuas hati dengan make-up yang dibuat hari ni...coz nampak tak kemas...tapi i will try do the best...bile dah snap gambar baru nampak mistake mia...apa la mia nih..

Make-up for Prom Night for UiTM Student

Venue :: Putrajaya International Convention Centre
Date :: Forgot...hehhehe
Customer :: Ziela's Friend...forgot to asking her name too...
Make-up & hair do by me :: mianiera makeover

Wajah sebelum

Tengah kusyuk buat sasak....dah settle make-up dah...

Ni lah hasil tangan saya yang banyak berjasa

Thanks coz hire me dear!!!!

Make-up for Prom Night for UiTM Student

Venue :: Putrajaya International Convention Centre
Date :: not sure (forgot) sorry
Time :: 6pm
Time for put foundation on Ziela's faces
Before touch-ups, after put foundation...sorry, always still forgot to catch up
normal face.

i choose socket's eyes and blue colours for eyeshadow...
and here are the final face..

Ziela with blue dress...She look so gorgeous...

Wednesday, April 7, 2010

Kelas Solekan Asas on 4 April 2010

Date :: 4 April 2010
Place :: My Little Studio, Putrajaya
Time :: 1 pm ~ 5 pm
bleh la gi jenguk-jenguk
My models Ta'a

Aliaa :: Makeover by herself
Cantikkan??...!!!
Ayu :: Kakak kepada Alia...
Make-up by herself too!!..so cutes..
Kalau anda semua nak tahu, Ayu dan adiknya Alia
telah lahir pada tarikh yang sama, iaitu pada 29 mei..
Mia ingat mia silap taip num i/c dorang..tak sangka betul.
Ayu akan melansungkan perkahwinannya tak lama lagi.
Mia tak pasti bila, but im always pray for her to be the best wife..

Makeover Kak Rose@ Taman Tenaga,Kajang


Date :: 4 April 2010

Place :: Taman Tenaga Kajang

Time :: 9 am

Bertempat di Taman Tenaga Kajang, mia telah diberi kepercayaanoleh Kak Rose untuk menata riaskan wajah beliau.Kak rose memiliki kulit yang bersih tanpa cela.So, mudah bagi mia nak touch-up beliau. Thanks Kak Nisa'merangkup kawan kak eta yang memperkenalkan kak rose pada mia.

Tq so much.

Make-up Yati For Photoshoot@Putrajaya

Date :: 3 April 2010
Place :: Putrajaya
Time :: 7 am

Hye my dearest reader. Makeover last week for Yati photoshoot at Putrajaya.
Yati memiliki kulit yang tidak bermasalah sangat. Jadi memudahkan kerja mia untuk menata riaskan beliau. Tetapi, mia mengalami sedikit masalah di bahagian mata Yati,
beliau mempunyai kelopak mata tetapi bebola mata agak besar sedikit,
so agak mencabar juga nak buat "socket" eyes ni.
However, semuanya berjalan lancar. Alhamdulillah.
Dan, inilah hasilnya. Maaflah bebanyak sebab gambar before ni pun mia
snap time mia dah taruk foundation.
So, enjoy!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails