Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Monday, May 31, 2010

Makeover Yana and friends

Mia dah lama tak upload blog nih...tak perasan ader jugak gambar-gambar yang terlepas pandang untuk di upload...salah satunya gambar ni lah...
Yana dan kawannya (tak ingat namanya) yang celebrating
perpindahan dorang ke Sabah, tapi kawan Yana ni (rambut pendek)
tak dapat join lagi coz tak di sahkan dalam jawatan lagi dan masih baru
dalam penjawat awam...
so, malam tuh dorang nak nampak berseri...
yelah, nak makan ngan kawan-kawan yang dapat bertukar kat town K.L...
enjoy yer tengok pic dorang nih...
Mia minta maaf bebanyak coz tak teringat date make-up dorang nih...
Kawan Yana


Yana Faces

Both of them yang dah makeover!!!..cantik bangat!!!
Yana berpindah ke tempat dilahirkan sebab nak dirikan rumah tangga
dan untuk dekatkan diri dengan familynya.
Mia doakan agar Yana akan bahagia bersama si Dia yang tersayang...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails