Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Wednesday, June 16, 2010

Makeover for Photoshoot

Hye you all!!!
Bertemu kembali kita..
Tadi Mia check dalam hard disk Mia, rupa-rupanya
ada lagi gambar yang mia tak masukkan dalam blog ni.
So sorry to customer mia yang ni. Kalau
tak silap namanya Rafidah. Walaupun agak lambat up-dated
gambar Rafidah, diharap you all masih boleh enjoy lagi dengan gambar
yang terlambat diupload ni.
Mia mohon maaf sebab tak dapat lampirkan
gambar before Rafidah dan kawannya.
So, enjoy!!!
Venue :: Presint 9, Putrajaya
Lokasi Photoshoot-Putrajaya
Masa :: jan-mac 2010(tak pasti)
Make-up by :: mianiera makeover
Hair-do by :: mianieramakeover

Makeover Jee@Majlis Bertandang

Date :: 13 June 2010
Venue :: Taman Saujana Puchong, Puchong

Thanks to Jee b'coz memberi kepercayaan kepada Mia
untuk makeover anda. Jee kata muka beliau nampak lain dari
majlis persandingannya di Kelantan.
Mungkin sebab Mia cover keningnya yang tak dicukur dengan
pensil ajaib??..hahaha..tu nampak berbeza kot?...
Jee tak benarkan Mia mencukur keningnya, so saya menurut perintah(^,^)('')
To Jee, mianiera makeover mengucapkan
"SELAMAT PENGANTIN BARU"
dan semoga dikurniakan anak-anak yang sihat dan soleh-solehah.
Before

Finale
Diharap anda semua enjoy dengan hasil tanganku yang gigih ni.

Makeover Customer @ Nurul Shukor Touch

Date :: 12 June 2010
Venue :: Nurul Shukor Touch, Ampang
Make-up by :: mianieramakeover
Hair-do by :: Nurul Shukor

Thanks to Nabil (Nurul Shukor Team) yang berikan jobs ni kat mia (^,^)(")...

and Kak Nurul (http://www.nurulshukortouch.com.my/) juga yang dah lama tak jumpa..hehehe..

Mia make-up customer ni untuk ke majlis perkahwinan kakaknya.

So, beliau meminta Mia buatkan apa yang sepatutnya dan inilah hasil tangan yang gigih.


Muka dah letak foundation. Harap maklum.
Asyik terlupa jerk nak snap gambar sebelum.

Done!!!Make-up in progress...Lyne ngah blowing rambut dengan gaya rambut baru.
And last minute, Kak Nurul datang nak buat rambut.
Senang kerja Mia (^,^)(,,)..
Apa-apa pun, thanks again to you all
yang sudi menapak dalam blog Mia nih..

Wednesday, June 2, 2010

Makeover Neni@Presint 8, Putrajaya

Date :: 31 Mei 2010
Venue :: Presint 8, Putrajaya

Malam sehari sebelum jobs ni, mia dapat panggilan dari Neni,
seorang nurse yang bertugas di wad ICU putrajaya.
Beliau minta mia makeover dirinya untuk dinner sempena nurses nite.
So..inilah hasil dari tangan yang gigih ini.
Neni kata ramai yang puji make-up beliau malam tuh
dan beliau & rakan-rakan telah memenangi meja bertuah serta beliau juga mendapat
Grand Prizes. Tahniah Mia ucapkan.
Di harap Neni suka dengan hasil tangan yang gigih ini.
Enjoy ya!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails