Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Thursday, July 29, 2010

Trial Make-up (For Adventures a.k.a suke-suke)

Venue :: My Little Studio
Date :: 27 July 2010
Models :: Epy (Make-up by me : mianiera makeover)
Theme :: Arabian sytle
Mya baru balik dari Sabah...
and baru jerk dapat parcel fake eyelashes yang baru beli minggu lepas...
saja jerk nak try kat mata epy and tu lah hasilnya...
Kak Nurul kata (Nurul Shukor), ni bulu mata bulu ayam.(^_*)(")
tak tahu lah tang mana nampak macam bulu ayam..
Mia wat theme ni suke-suke jerk..
nak kena practise lagi...
Apa-apa pun hope you all enjoy!!!
Mia xda lah ikut sejibik macam Chykin, mya wat
ala-ala gothic sikit ye...juz check it out!!!

Usha bulu mata tuh...see??..senget jerk patern die kan??..but i like it!!..so gorgeous!!!

Kelas Solekan Asas On 11 July 2010

Venue :: My Little Studio, Putrajaya
Date :: 11 July 2010
Model :: Sazleen (Make-up by mianiera makeover)
Hye!!!..bertemu kembali kita di blog ini..
Thanks again coz sudi jengah-jengah dalam blog saya..
and sorry lambat up-dated gambar ni..
So aritue mia ada wat kelas make-up..dan inilah antara
peserta yang join make-up yang every week
mia buat tu..model mia, Sazleen..mia buat dua jenis
make-up untuk mata...smokey dan soft socket..
so, untuk anda di luar sana yang nak join kelas ni..
janganlah malu-malu ye nak contact mia..
every weekend (sabtu/ahad), ikut date you all..
Apa lagi?..JOM LA RAMAI-RAMAI JOIN
KELAS ASAS NI!!

My Models :: Sazleen

Aloy by herself touch

Aini by herself touch Iza by herself touch

Monday, July 19, 2010

Makeup Fairuz@Desa Pinggiran Putra

Date : 17 July 2010
Venue : Desa Pinggiran Putra, Selangor
Time : around 9 am
Make-up by : Mianiera Makeover
Salam and hye my dearest followers!!!..
Bertemu kembali kita di entry make-up-make-up ni (^_^)('')..
Terkejut ke tengok mia edit gambar siap ada background chantik tuk
customer yang ni??...
hehehe...dunt worry, lepas ni mia akan up-date semua
entry gambar sebelum ni macam cik Fairuz kita..
akan menyusul kemudian ya!!...jgn merajuk...
Alhamdulillah, dapat juga hari sabtu lepas mia
menata rias wajah Fairuz..
Fairuz memiliki wajah yang bersih, jadi memudahkan
lagi kerja mia..
Terima kasih atas door gift yang diberikan kepada mia..
sangat cantik...and kepada
family Fairuz yang peramah, and air milo yang sedap(^_^)(")
Mia ucapkan :
"SELAMAT BERTUNANG KEPADA FAIRUZ"
and terima kasih kerana sudi meng"hired" mia..
TQ SO MUC..
Fairuz kata ramai yang memuji make-upnya..
Alhamdulillah..terima kasih untuk tangan yang gigih
yang sentiasa berjasa kepada mia...
hehehe..enjoy ye....
Semoga perjalanan anda semua sentiasa
dirahmati Ilahi..Insya-Allah...

Tuesday, July 6, 2010

Makeover Kak Fara@Nurul Shukor Touch

Date :: not remember
Venue :: Nurul Shukor Touch, Ampang
Time :: Around july 2010

So sorry to Kak Fara
(http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1650833204&ref=ts)
coz lambat update gambar nih...
Mia make-upkan Kak Fara untuk ke majlis jemputan
undangan perkahwinan di Pahang..
Mia minta maaf sebab lambat up-dated gambar ni di atas
masalah teknikal yang tak dapat dielakkan...
last-last baru perasan gambar ni tak-update lagi...
hope anda semua enjoy(^__^)(")
Before
Make-up in progress

Finally..Done!!!
With Lynn(http://www.facebook.com/#!/cRyn96?ref=ts)

Ngah serius blowing rambut...
Yeah...settle sudah...
Tq to lynn(http://www.facebook.com/#!/cRyn96?ref=ts)
coz tolong mia snapkan all diz picture!!..
and Kak Fara yang happy go lucky person!!!
and you all yang sudi menapak di blog saya!!!!
TQ so MUCH!!!

Make-up Shima@Putrajaya

Date :: 03 July 2010
Time :: 11 am
Venue :: Presint 8, Putrajaya
Make-up by :: mianiera makeover
hair-do by :: mianiera makeover

Salam and hye my dearest guests...
so, confirm anda menanti-nanti gambar terbaru dari Mia kan??..
Thanks again Mia nak wishes to you all yang
sentiasa menyokong Mia dari belakang...
Ye lah..ada masa "usha-usha blog Mia nih"..(^_^)(")
So, ari Sabtu minggu lepas Mia memang dah
deal ngan customer Mia yang comel dan manis ni...
Namanya Shima...pendiam jerk orangnya...
Mia baru jer tau yang Shima ni penghidap sel darah putih berlebihan...
Marilah kita sama-sama berdoa supaya
Shima akan segera sembuh dari penyakitnya dan
semoga Shima tabah menghadapi ujian Allah ini....
Mia juga mengucapkan Selamat Bertunang kepada Shima
dan terima kasih kerana sudi mengambil perkhidamatan
mianiera makeover...Terima kasih juga kepada ahli keluarga
beliau yang begitu peramah dan baik hati.
before




After

Shima bersama-sama rakan-rakannya yang turut memeriahkan majlis
pertunangan beliau

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails