Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Tuesday, July 6, 2010

Make-up Shima@Putrajaya

Date :: 03 July 2010
Time :: 11 am
Venue :: Presint 8, Putrajaya
Make-up by :: mianiera makeover
hair-do by :: mianiera makeover

Salam and hye my dearest guests...
so, confirm anda menanti-nanti gambar terbaru dari Mia kan??..
Thanks again Mia nak wishes to you all yang
sentiasa menyokong Mia dari belakang...
Ye lah..ada masa "usha-usha blog Mia nih"..(^_^)(")
So, ari Sabtu minggu lepas Mia memang dah
deal ngan customer Mia yang comel dan manis ni...
Namanya Shima...pendiam jerk orangnya...
Mia baru jer tau yang Shima ni penghidap sel darah putih berlebihan...
Marilah kita sama-sama berdoa supaya
Shima akan segera sembuh dari penyakitnya dan
semoga Shima tabah menghadapi ujian Allah ini....
Mia juga mengucapkan Selamat Bertunang kepada Shima
dan terima kasih kerana sudi mengambil perkhidamatan
mianiera makeover...Terima kasih juga kepada ahli keluarga
beliau yang begitu peramah dan baik hati.
before




After

Shima bersama-sama rakan-rakannya yang turut memeriahkan majlis
pertunangan beliau

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails