Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Wednesday, September 29, 2010

My New Tag Line


Moshi Moshi!!!
Assalammua'alaikum!!!
Hello!!..
Hye!!!...
kepada korang semua yang menjengah
and menapakkat blog mia....
Terima kasih tak terhingga kerana korang semua
masih lagi tak penat-penat nak klik, nak terjah, nak skodeng,nak bergosip...heheheh..
kat blog mia tercinta and tersayang ni...
Actually mia jeles tengok blog-blog yang ader trade
mark dorang sendiri...
nak nak pada MUA yang popular kat luar sana tu..
i jeles tau!!!..ni i nak kasi tau...
puas perah otak sampai kipas pon susah nak mati,
mia pun dapatlah idea ni...
buat trade mark bibir yang mungil...
cantik and anggun gitu...macam bibir ala-ala isteri En Brad Pitt tu...
Tau tak kenapa mia pilih icon ni??..korang sure peliks+meroyan ek??
main-main jerk...heheheh...
Mia tengok, ramai dah buat mata lah iconnya, macam derina team..
then ader yang amik icon crown tu..macam abg gee cantik and eyra.com...
and macam-macam lah...
bibir korang pernah nampak tak???
takat ni mia tak pernah lagi...discuss punya discuss ngan
En. husband, beliau pon cakap OK...
Sebab apa mia pilih bibir ni?...

1- Mia suka tengok bibir ni-of course sebab ia aset untuk wanita kan?
2-Bibir ni jugak jadi modal nak bercakap kan?
(pernah tak bayangkan korang takde bibir?Orang bisu pon boleh gerakkan bibir tanpa suara)
3-Bibir ni unik sebab mia boleh taruk bentuk "M" untuk Mia..hahaha
4-Saja jerk pilih sebab ingat cerita kisah Nabi Adam dulu. Dugaan dari Hawa nya bibir la(pujukan Hawa ajak Nabi Adam makan buah khuldi)
Allah hantar Adam & Hawa tinggal di dunia.
(See..hebat tak bibir ni??So hati-hati nak bercakap,ok?)
5-Sebab mia nak icon bibir ni basah mengingati zikrullah sentiasa
(eceh..provoke statement ek??...heheh)

Apa-apa pon hope korang suka ngan tag line baru mia ni...
Semoga "MIANIERA MAKEOVER" lebih maju kehadapan!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails