Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Tuesday, October 12, 2010

Make-up Bertandang Fida@Melaka

Date :: 10 October 2010
Place :: Kings Hotel, Malacca
Time :: Around 9am
Alhamdulillah...atas rezeki dan nikmat yang diberi oleh-Nya...
Masih lagi kita mampu bernafas menghidu oksigen, masih lagi kita mampu bergerak,
makan dan buat sebagainya...
jadi, sentiasalah kita beringat diwaktu lapang dan kesusahan...
setiap yang berlaku sudah dijanjikan oleh-Nya...
hidup dan mati...
Kenapa ek mia bertazkirah bagai kan hari ni??
Innalillahiraji'un...al-fatihah kepada saudara & saudari muslim kita
yang terlibat dalam kemalangan ngeri di Simpang Ampat pada 10/10/2010..
Sekadar mengingati diri yang begitu kerdil...
Betapa tatkala itu, berduyun manusia meraikan hebatnya tarikh keramat itu,
berduyun juga pergi menghadap Penciptanya..
Ramai kawan-kawan mia tanya, sempat tak bertembung
dengan accident yang membabitkan kemalangan 2 buah bas dan sebuah kereta itu?..
kawan-kawan, mia tak sempat tengok sebab mia gerak awal pagi,
sampai rumah tengahari...Mia tau berita ni selepas mia bukak tv3 malam tu...
AL-FATIHAH SAHAJA MAMPU KUHADIAHI UNTUK KALIAN
SAUDARA-SAUDARI MUSLIMKU.
Kita ubah topik,
Alhamdulillah, selamat sampai bertemu Fida di Melaka...
Kalau ikutkan plan sebelum ni, mia kena make-upkan Fida
di Straits Meridian, tapi tak jadi...Mia lupa tanya kenapa tak jadi..
hehhehe..
apa-apa pun, nilah finale untuk Fida..
Fida request mia makeover beliau simple sahaja..
Coz majlis bertandang sahaja katanya...Patik menurut perintah!!
Selepas ini, Fida akan honeymoon ke Phuket dan Bandung
kalu tak silap mia lah...So, mia doakan agar Fida selamat
pergi dan kembali. Dan dapat rehatkan diri yang amat letih itu..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails