Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Tuesday, October 5, 2010

Make-up Fida's Solemnization@Taman Desa Pinggiran Putra

Date :: 2 October 2010
Venue :: Taman Desa Pinggiran Putra, Kajang
Time :: Around 9am
Alhamdulillah...walaupun pagi itu hujan turun berderai-derai,
mia harus dan wajib juga ke rumah Fida untuk menata rias beliau..
sampai saja di rumah auntie Fida, hujan sudah renyai-renyai sahaja..
So, mia takdelah risau case tools mia basah kuyup...
you all nak tau tak??...tak nak tau pun mia tetap nak kasi tau...
mungkin kerana telah uzur sangat, atau mungkin tools mia yang berat sangat,
maka bermulalah episod terakhir case tools mia berderai jatuh...
macam nangka busuk...bunyinya macam almari yang jatuh
pun ada gak..kalu mia kata macam boom kang
sure you all tak puas hati kan??..hehheh
Ya Allah, tak tau nak cakap apa, nak belasah case tools tu pon ada...
tau tak knapa?..sebab arinikan mia nak makeover Fida...
so, macam mana nak bawa tools make-up mia yang
boleh tahan gak banyak...takkan nak masuk dalam beg plastik jual ikan plak kan??
Nasib baik En. Husband tolong repairkan...hehhehe..
Tq En. Husband...
tempat skru roda tarik tercabut, and tempat skru pemegang case tools
itu sudah nazak...tau-tau je nak mia tukar baru...
Pada MUA-MUA yang suka beli case tools yang murah,
boleh beli, takde sapa larang beli, tapi, you all kene check balik material
apa case tools tu ye..and manufacturer dari mana...
jangan jadi macam mia nya case tools...
apa-apa pon..enjoy je lah picture makeover Fida
di hari bahagia beliau...
P/S:: Untuk Fida dan suami, mianiera makeover mengucapkan
Semoga kehidupanmu lebih berseri dengan kehadirannya disisi..
Amin

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails