Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Saturday, October 16, 2010

Makeover Neni & Friend for Dinner

Date :: 16 October 2010
Venue :: Presint 8, Putrajaya
Time :: Around 3pm
Make-p by :: Mianiera Makeover
Hair-do by :: Mianiera Makeover

Neni merupakan regular customer mia...
Annual dinner Neni tahun ni berkonsepkan tahun ala-ala 70-90an...
tu kalau mia tak silaplah...kalu tersilap Neni, mia mohon maaf ya...
So, mia make-upkan Neni dan Kakak(xingatlah namanya)...
maaf ya kak...
tapi akak ni ada sorang anak perempuan yang sangat cute...
Mia suka tengok bibir adik ni..sebab sangat comel..kecil jerk bibirnya..heheh
So, Neni memilih untuk tema 90-an yang agak retro..
dan kakak memilih untuk jadi wanita melayu terakhir...
ececeh...yeye je mia ni kan?...huhuhu...
so, punya jenuh pikir tema nak buat macam mana,
akhirnya mia pilih wat macam ni saja...
harap you all suka dengan mia nyer make-up yang tak seberapa ni...
berala-alakan lipstick yang sangat merah..
macam red kebaya women with the red lips..ahaa...
and the retro women like...???sapa ek..
lady gaga???..opss...apa-apa jelah...(t_t)'
ENJOY!!!

Neni with her black dress...So gorgeous!!!
Red Gincu!!!...
Kakak with her lovely daughter...
P/S :: Kawan Neni yang bertudung itu, mia hanya touch-upkan tudung sahaja.
Her make-up from other's boutique.
Harap maklum

2 comments:

bErRy said...

nk tnye, berape ye kalau mekap untuk dinner?... thanks!

mia a.k.a niera (Your Professional Make-up Artist) said...

boleh call i for the datail price miss berry...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails