Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Saturday, October 16, 2010

Makeover Yati for Prewed Photoshoot

Date :: 16 October 2010
Venue :: My Little Studio
Time :: Around 9am

Hye my dearest readers!!..My lovely fans!!(adeke??).....heheheh
and tak lupa juga to my customer to be...insya-Allah..
tq so much coz masih lagi menjadikan page mia ni sebagai tempat masa senggang anda,..
masih lagi gigih berkarya...
meneroka ilmu yang tiada penghujungnya...
so, berbalik dengan cerita asal..arini mia ada kerja tenyeh-menenyeh
muka best friend mia merangkup mangsa model mia satu ketika dulu...
ececeh...so, ni lah yati..with her new grooming by me!!!...
abaikan ye muka before yang tak cukup tido itu..
yang penting you all enjoy with diz picture...
mia makeover yati for her prewed photoshoot...
nak tengok semua prewed photoshoot yati ni, you all
semua di jemput menapak kat blog Mr. FND Photographer...
klik jerk kat sini -->
http://fnd-photography.blogspot.com/
jangan malu-malu ye...takde kene charge apa-apa..
untuk makluman you all, gambar photoshoot yati masih lagi dalam proses
editing..so, later yeah if you wanna to check it out!!...
Mia akan roger!!...tunggu....
so, here are my gigih hand do today!!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails