Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Wednesday, October 27, 2010

Pakej Mini Pelamin

KLIK UNTUK BESARKAN

Salam you all. Thanks a lot coz sudi meluangkan masa menapak kat blog mia ni. Atas permintaan ramai customer mia and pembaca yang setia, yang masih lagi mencari pakej andaman, mia ada berita gembira untuk anda terutama yang nak bertunang tu. Mianiera Makeover sekarang ni membuat promosi best tau! Rugi kalu tak mencuba...Ececeh..


So, kat sini, mia nak maklumkan, Mianiera Makeover telah mengadakan pakej mini pelamin khas buat yang ingin bertunang dan inginkan pelamin. Harga pakej ini termasuk pakej photography. Sangat berbaloi dan yang pastinya harganya insya-allah...MEMUASKAN. Bagi yang inginkan kelainan di hari pernikahan, biasa orang nikah kat masjid kan?..Tapi sekarang ni banyak permodenan dan perubahan, ada yang nak nikah kat rumah. Nak sedara-sedara datang tengok, yelah, tak semua boleh masuk masjid, terutama perempuan kan?..So, mesti nak kelainan di majlis indah you all kan??..Mianiera Makeover juga menyediakan pakej untuk pernikahan dimana harganya juga sama seperti harga pakej pertunangan. So, macam mana? Best tak??


So, apalagi, marilah booking date ngan Mianiera Makeover. Insya-Allah, Mianiera Makeover akan cuba merealisasikan impian you all di majlis you all nanti. Pertanyaan pakej-pakej ni boleh lah terus hubungi mia. Macam biasa melalui email/sms/call di miss_icejuliet@yahoo.com/ 019-2685719.


Selamat bertemu kembali.
Lovely,
~Mianiera Makeover~

1 comment:

Anonymous said...

menarik pakej ni..kalau pakej ni guna utk majlis bertandang sesuai tak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails