Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Tuesday, November 9, 2010

Testing inai@Putrajaya

Date :: 9 November 2010
Time :: Around 8.30 pm
Venue :: Putrajaya
Ha..terkejut ke tengok entry ni??..
jgn terkejut plak ek, tiba-tiba entry make-up keluar plak
entry buat inai..hehehe...
actually, before ni pernah buat inai, tapi tak berkesempatan
nak paparkan dalam blog...tapi, hari tu
teringat seorang customer mia tanya pasal
inai, nak tgok mia buat..
tapi taklah cantik sangat...inai yang mia
buatkan ini adalah untuk seseorang customer yang
pernah hire mia sebelum ini.
Individu tersebut biarlah rahsia...
Untuk Cik Nisa, ni lah hasil kerja mia..
Mia ada kawan pandai buat inai, tapi terlost contact, hp
mia terdelete num die plak, kalu dia sedang tengok entry mia ni,
hope azie contact mia ya!!...
dah settle lukis kat tangan..guna inai tiub je...
kat kaki plak...huhuhu..little bit comot...
Ni inai yang dah di cuci...
kalau you all nak tahu, inai kat kuku tangan ni asalnya
warna hitam, tapi atas usaha gigih individu ini,
dengan mengosok sepenuh hati(^_^)('')
maka ia pun menjadi warna merah...
Mia tak biasa buat di keliling jari, biasa buat di atas kuku,
and tak pernah biar lama, so tak menjangkakan ia akan
menjadi hitam...pada yang nak lukis inai sendiri,
please test dulu colour inai tuh ya...
apa-apa pun semua dah settle...
alhamdulillah...
nak tanya pasal inai ni, leh jerk contact mia...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails