Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Tuesday, October 5, 2010

Trial Make-up@Taman Desa Pinggiran Putra

Date :: 1 October 2010
Place :: Taman Desa Pinggiran Putra, Kajang
Salam you all!!!
Hye you all yang sentiasa menanti hasil kerja tangan mia
yang baru!!..Thanks ya coz sentiasa menyokong
mia dari belakang...Kalau you all takde bukak
blog yang serba kekurangan ini, siapalah mia kan??...
huhuhhu...
ok...mia tak nak merepek bukan-bukan dah..kita fokus ya..
hehehheh...
entry baru ni adalah pemilik seorang wanita yang bagi mia
beliau adalah cukup cergas dan aktif...iaitu Cik Fida..
time mia make-up ni belum ada title Cik Puan ya...
Aaww!!!..Fida jangan marah ya..
Fida ni seorang yang sangat peramah..mia suka(^_^)(")
semua customer mia peramah...
biasalah kan..perempuan...hehehhe...
sebab saya juga perempuan...
apa-apa pun nilah hasil makeover sentuhan mia
pada malam yang gulap gelita...hehehhe
abaikan ya muka before yang sangat letih itu...
bakal pengantin ni dari pagi tak duduk diam, saya tak tipu..
sibuk jer...cian dia...
apa-apa pon, mia doakan yang terbaik untuk Fida menjelang hari bahagianya...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails