Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Monday, November 15, 2010

Makeover Hidayah@Solemnization Day

Date :: 13 November 2010
Venue :: Taman Sahabat, Gombak area
Time :: Around 10 am (siap ada jam kat dinding)(^_^)('')
Assistant :: FND Photography merangkup Photographer
Hye you all...kita jumpa lagi di entry godek-godek muka kan!!!
Semoga you all sihat & kalu tak sihat, jangan lupa makan ubat yang
telah disarankan ya!!!..jumpa doktor...
Saya adalah doktor make-up!!!..(statement xhengat)
Ha..mia suka entry ni...
coz hidayah ni adalah bakal kakak ipar kawan mia...
nama kawan mia tu Rose..
Kalu dia baca, Mia nak cakap, "Rose dimanakah kamu??
Bile kite nak dating ramai-ramai nie??"
and kalu you all nak tahu, bakal suami hidayah ni pula,
satu sekolah dengan En. Husband dulu...
WOW!!!...tak sangka...mia tak percaya rupa-rupanya
dorang ni ada talian...bila jumpa bakal husband hidayah ni,
barulah mia tahu si budak Rose ni adik dia..
kecik jerk dunia ni kan???
Apa-apa pun, jom check it out my makeover...
Me..tengah tunggu bakal Pn. Hidayah(coz tak berakad lagi!!!)
hehehe
BEFORE ....Hidayah ni baru nak baik sakit mata...huhuhu..
cian dier
Katil yang telah dihias...I love that Rose..
BUKU PELAWAT!!!...i am the 1st person write on it..
YAHOO!!!
The final face of Hidayah...
Hidayah...
Me and Hidayah..

2 comments:

lela said...

jauhnya gambar,xnmpk muka pengantin dimekap,.letak gambar dekat plss

mia a.k.a niera (Your Professional Make-up Artist) said...

boleh klik gambar and zoom dear untuk dapatkan gambar yang besar.Thanks coz drop message..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails