Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Monday, November 8, 2010

Refresh make-up with Naza Sentuhan Derina

Alhamdulillah..Allah bagi kudrat dan rezeki untuk mia untuk menimba ilmu lagi. Maaf lama tak up-dated blog yang dah berhabuk ni. Pada 30 oktober bertempat di Hotel Putra Kuala Lumpur, Mia join kelas kak Naza Sentuhan Derina yang dianjurkan oleh DERINA. Why ya dah tau make-up nak pergi attend lagi? Sebenarnya, Mia suka join kelas make-up ni even mia dah tau, coz mia dapat share benda baru, and dapat tau mistake mia juga dalam makeover ni kan. And yang penting, jumpa kawan-kawan baru!!!..Yezz ah..Saya suka ramai kawan!!!..Apa-apa pun you all leh tengok gambar-gambar tu dalam FB Naza Sentuhan Derina. Mia tak banyak dapat upload...coz ramai orang and sangat malas and sangat penat..tapi mia sempat juga ambil beberapa gambar yang mia make-upkan person yang jadi model mia. Hope you all enjoy...


Gambar ni mia amik kat sue elle nyer FB..Harap di halalkan ye...hehehhe

Colour eyeshadow suka suki....(^_^)(")

Sue Elle finale..
Kalu you all nak tau, sue elle ni pun mengandam...
boleh la gie usha-usha blog cik Sue Elle ni kat sini ye...
nak tgok gambar mia join class Naza boleh click je kat sini.
hope you all pun dah refresh mind you all ya..
bertemu lagi di lain entry..
Love you all,
~MIA~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails