Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Monday, November 8, 2010

Refresh make-up with Sentuhan Heri

Hye & moshi-moshi my beloved fans!!(statement tak hingat+ade ke mia ni fans?)..and my beloved readers...and my customer to be... thanks so much kerana sudi luangkan masa membaca entry refresh mia ni.. Bertempat di Ukhwah Convention Centre,Jln Medan Tuanku, area Kuala Lumpur lah ya.. Mia refresh make-up with Sentuhan Heri lak.. Siapa tak kenal Heri ni??..abang botak yang comel itu? Heri ni adalah antara 12 orang Make-up Artist Malaysia yang terkenal ya. Boleh tengok kat gambar bawah..And my Sifu pun ada gak... tapi..bila dah belajar ngan ramai orang ni, so, semua ni adalah sifu-sifu Mia... so, seronok bangat belajar dan terus belajar dalam kelas godek-godek ni... Yelah, ni kan minat Mia, of course i loike it..so, enjoy ye kelas with Sentuhan Heri ni. Sekadar kongsi info yang disampaikan Heri, Heri cakap, bukan Mia ya cakap tau, Kepada you all especially gadis-gadis & wanita yang nak kecilkan pori-pori.. Rajin-rajinkan diri you all tepek ais batu kat muka ya.. Kalau boleh every day sebab ais batu boleh membantu mengecilkan pori-pori!!! Wah, best kan? Balik rumah, apa lagi, jom kita ramai-ramai tenyeh muka dengan ketulan ais ya.. Nak muka cantik tak?..
Apa-apa pun, Mia ucapkan thanks again coz sudi usha blog saya.. Ni antara picture sepanjang kelas Heri.. Thanks Heri atas tips-tips diberi, and minta halalkan ilmu yang diberi..
Enjoy these picture class
Model heri, before makeover




Ni lak model mia, Nini namanya...Baru sahaja ingin berkecimpung di bidang ini.
Beliau juga yang make-upkan mia pada hari kelas heri ni.
Thanks to fazli (iela) coz tolong snapkan...
My variaty eyeshadow colour....(terbawak-bawak colour eyeshadow Kak Naza)
finale makeover...by me
Ha...ni gambar dah letak aksesori kat rambut Nini..do by Nini sendiri..
Make-up by me...(^_^)(")
Ni lah muka mia after dimakeover oleh Nini...tq Nini makeover mia..
With Heri..Penat ya muka bapak...hehehhehe
Free style
And with all the participant yang join this class ni...
you all sangat happening !!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails