Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Monday, December 27, 2010

Mini Pelamin Pertunangan/Pernikahan

Date :: 25 december 2010
Venue :: My Little Studio
Salam and hye you all...
Haa..ramai tanya pasal macam mana rupa
mini pelamin from Mianiera Makeover and Bridal
kat Mia??...so...
inilah pelamin mini dalam pakej Mia berikan...
-Pelamin mini astana seperti gambar di bawah...
-Pelamin mini biasa.
Tapi, pelamin mini biasa akan dipaparkan kemudian ya..
Actually Mia pasang pelamin mini dirumah
kerana sebab yang tak dapat dielakkan oleh
pelanggan Mia...iaitu Cik Nisa telah dibatalkan...
So, sebab Mia pun dah janji nak tunjukkan
mini pelamin ini kat you all kan?..
(siapa-siapa yang ada add mia kat FB sure ada terbaca
wall posting about this mini pelamin )
So, inilah pelaminnya..
Haa..apa tunggu lagi, you all
yang nak bertunang ke, nak nikah ke..
especially yang buat kat rumah tu, bolehlah
hubungi Mia untuk tempahan bagi tahun 2011!!..
Cepat, selagi promosi ini masih ada...
BERBALOI-BALOI!!!
Mini Pelamin by Mianiera Makeover and Bridal
Si Kecil Ice Berg yang suke interframe...
Posing dari Si Kecil Ice...
Mia with my loving daughter...

ENJOY n THANKS A LOT!!!

Makeover Nisa@ Solemnization

Date :: 24 december 2010
Venue :: Bandar Tasik Selatan
Time :: 6.00 pm
Make-up by :: Mianiera Makeover and Bridal
Photography by :: FND Photographer
Hand Bouquet Fresh Flower by ::
Mianiera Makeover and Bridal
Salam and hye you all yang setia mengikuti site ini!!!...
Syukur alhamdulillah, masih berkesempatan lagi
untuk upload picture hasil kerja tangan Mia ni.
Thanks to Official Photography Mia iaitu
yang sentiasa juga gigih bersama mia.
Tak lupa juga kepada Cik Nisa dan En Hadi
yang sentiasa setia bersama memilih
Mianiera Makeover and Bridal
sebagai inspirasi cetusan cinta anda.
Kepada you all yang setia, thanks coz sentiasa
menyokong kami!!..
Enjoy all diz picture!!




Red lipstick and gloss request for her lips.
I lurve it!!!


Hand bouquet from Mianiera Makeover and Bridal
P/S : Kepada you all yang ingin memiliki gubahan
hantaran fresh flower, boleh hubungi Mia untuk detail /
email sahaj di sini :

NTV7 Breakfast Show

Date :: 18 december 2010
Venue :: Sunway Pyramid
Time :: Around 6.00 am
Make-up by :: Mianiera Makover and Bridal
Hair-do by :: Eyra Kay

Salam and hye you all...
lama gak kan mia tak up-date cerita belog ini..
Selamat Hari Natal kepada you all yang sambut
perayaan tersebut.
So, dipendekkan cerita, breakfast show ini telah
dipaparkan on Chrismas nanti,iaitu ari sabtu lepas.
Tapi, mia tak up-dated coz show ni lambat dipaparkan.
So, Mia hold dulu.
Antara artis yang terlibat hanya
Aisyah Sinclair dan Hansen sahaja, serta
beberapa tetamu jemputan yang Mia
kurang familiar dan tak sempat nak snap.
Apa-apa pun, di harap you all enjoy!!!
Whehehe..sempat lagi Mia nak interframe(^_^)(")

Make-up in progress...
Kulit Aisyah Sinclair sangat cantik okeh...
She request me to do soft n light colour for the lipstick
And she says ok...(^_^)('')

Hair do by :: Eyda Kay
More info about Eyda Kay can search at Facebook...

Me with Aisyah Sinclair with her chrismas dress
So sweet...
HARUS bergambar bila ketemu..
Thanks coz lawat belog saya!!!

Sunday, December 26, 2010

Wednesday, December 22, 2010

Busana

Koleksi Busana Mianiera Makeover And Bridals Untuk Disewa



Busana Persandingan


Baju Pertunangan


Baju Pertunangan


Baju Pertunangan



Baju Persandingan


Kebaya Putih Serong(Sesuai untuk majlis persandingan/persalinan)
Kebaya Brown Gold
(Sesuai untuk majlis persalinan/persandingan)
Kebaya Putih Batik
(Sesuai untuk majlis persalinan/persandingan)

White Silver
Baju Melayu shantung belah (L) + Kebaya Indonesia
Grey Silver

Songket Silang (L) + Kebaya Songket (P)





Orange Peach



Songket Silang (L) + Songket Kebaya Cheongsam (P)



Harap maaf, mianieamakeover dalam proses kemaskini dan mengambil gambar kesemua pakaian pengantin, Sila Hubungi Mianieramakeover untuk keterangan lanjut



Koleksi Pelamin Mianiera Makeover And Bridals

CONTOH KOLEKSI PELAMIN SEPERTI KOLEKSI KAMI

Koleksi Mini Pelamin


























PELAMIN ASTANA DEWAN

















PELAMIN ASTANA RUMAH /ASTANA MINI PELAMIN


PELAMIN CROWN


PELAMIN CROWN

PELAMIN CROWN

PELAMIN CROWN





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails