Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Friday, December 3, 2010

AJL25 photoshoot cover Day 1

Date : Around end of November 2010
Place : Mutiara Damansara
Time : Around 9am - 6.00pm
Photographer by : FND Photography
Salam and hye to all yang masih lagi setia menunggu entry terbaru Mia.
Lama tak up-dated coz kebelakangan ni kurang sihat
and agak bz sedikit dengan kerja yang pastinya
tak pernah nak habis.
Apa-apa pun, thanks a lot kerana
always setia menunggu entry baru dari Mia.
Bersama-sama DERINA ARTISTIC TEAM(DAT),
kami berusaha untuk buat yang terbaik untuk
artis-artis Malaysia kita yang berjaya
melayakkan diri ke AJL25 seperti YUNA,
HAFEZ AF, BLACK & MEET UNCLE HUSIN,
ADIRA AF, NOH HUJAN, A.P.I dan yang lain-lain.
On that day, Mia diberi peluang untuk menata rias
ADIRA AF untuk sesi photoshoot beliau.
Check it out....
Make-up by : Mianiera Makeover
Make-up progress...ADIRA

Hair do by : Rina DERINA

ADIRA and Me(^_^)('')
Brother ni kalu tak silap dari KUMPULAN HUJAN..
sowie kalu silap...coz tak familiar grouping band...

Brother ni plak dari Kumpulan Meet Uncle Husin

Black and Me
(and brother yang Mia make-upkan kat belakang tuh-interframe)

P/S: Apa-apa pun, Mia doakan yang terbaik untuk dorang ni...
Kita sebagai peminat hanya menyokong sahaja kan??..hehehe
Bagi memartabatkan industri muzik di Malaysia ini.
ALL THE BEST FOR THEM!!..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails