Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Monday, December 6, 2010

Contest Gadis Malaya with Annasha

Date :: 4 December 2010
Venue :: Rumah Melayu, Bukit Jalil
Time :: 9am till 4pm
Make-up by :: Mianiera Makeover
Talents :: Juliana Violet
Photographer :: take picture from Mr. Killabee
(tq so muc)
Theme :: Pencarian Gadis Malaya by ANNASHA
Hye dearest fans & my customer to be...
and tak lupa juga kepada blogger yang sentiasa
suka menapak di blog Mia ni..
Tq so much kerana always support me...
Actually entry kali ni suka-suka jer...
En. Husband yang suggestkan Mia masuk contest ni...
Takde niat pun nak dapatkan kemenangan coz
tak prepared apa-apa..
research pun last minute...biasa lahkan...
So...misi utama Mia nak kenal MUA-MUA
yang lain and kongsi pengalaman..
Wargh..sangat seronok walaupun agak letih...
Alhamdulillah..segalanya berjalan lancar...
Apa-apa pun, hope you all enjoy ngan picture
Juliana Violet yang tinggi lampai ni...
Boleh search FB untuk kenali
si gadis ini...
Tahniah kepada mereka yang berjaya on that day
organizer by annasha...


Juliana Violet

Gambar before (ambil dari FB beliau)
~harap maklum~
Gadis kat sebelah Juliana memenangi tempat kedua
(kalu tak silap lah)
sebagai model yang mengikut tema
Time outdoor photoshoot
Photographer by :: Killabee
(pemenang photographer terbaik-kalu tak silap)
maaf sebab Mia pun balik awal..
so,tak jelas sangat...

P/S : Gambar original beliau akan menyusul kemudian ya.
TUNGGU!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails