Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Monday, December 13, 2010

Make-up Bridesmaid@Seremban

Date :: 11 Dec 2010
Time :: around 10am
Venue :: Kg. Bukit Temiang, Seremban
Hye you all!!!...
Wargh..bila lama tak up-dated belog ini,
sifat kemalasan pun menerjah...
tapi apa kan daya...
sebab you all Mia kena bertahan dan terus menjadi rajin..
yesss..zah...bertahan!!..bertahan!!!...
Haa...entry kali ni agak menarik sket...
Bridesmaid ni adalah kakak sekolah Mia
time sekolah rendah and menengah!!!...
Warghhh!!..kecil je bumi ni kan...
Kami bertemu kembali di FACEBOOK..
alhamdulillah...
Abang akak ni plak kawan abang mia...
lagi lah tak sangka..
Tapi serius, tak tipu, family dorang sangat ramah...
dan pelamin itu sungguh cantik..
banyak fresh flowers!!!...
wargh...hampir gila tengok pelamin ni..coz i loike it!!!..
apa-apa pun, mia ucapkan ::
Tahniah to Kak Maisarah Mahawi coz
telah selamat diijab kabulkan dan semoga berbahagia bersama
suami tersayang. Sekadar mengingati
Ayahanda beliau yang telah ke rahmatullah...
Marilah kita sama-sama sedekahkan AL-FATIHAH..
Semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan
dikalangan hamba Allah yang soleh.
Thanks to Kak Munirah coz sudi hired Mia!!!

KAK MUNIRAH
Make-up by me~Mianiera Makeover~
Kak Maisarah yang telah dimake-upkan oleh
NAJEEB
me with kak munirah
abang kak munirah yang keje sama-sama ngan Angah mia



Family yang sangat meriah & bahagia..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails