Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Monday, December 27, 2010

Mini Pelamin Pertunangan/Pernikahan

Date :: 25 december 2010
Venue :: My Little Studio
Salam and hye you all...
Haa..ramai tanya pasal macam mana rupa
mini pelamin from Mianiera Makeover and Bridal
kat Mia??...so...
inilah pelamin mini dalam pakej Mia berikan...
-Pelamin mini astana seperti gambar di bawah...
-Pelamin mini biasa.
Tapi, pelamin mini biasa akan dipaparkan kemudian ya..
Actually Mia pasang pelamin mini dirumah
kerana sebab yang tak dapat dielakkan oleh
pelanggan Mia...iaitu Cik Nisa telah dibatalkan...
So, sebab Mia pun dah janji nak tunjukkan
mini pelamin ini kat you all kan?..
(siapa-siapa yang ada add mia kat FB sure ada terbaca
wall posting about this mini pelamin )
So, inilah pelaminnya..
Haa..apa tunggu lagi, you all
yang nak bertunang ke, nak nikah ke..
especially yang buat kat rumah tu, bolehlah
hubungi Mia untuk tempahan bagi tahun 2011!!..
Cepat, selagi promosi ini masih ada...
BERBALOI-BALOI!!!
Mini Pelamin by Mianiera Makeover and Bridal
Si Kecil Ice Berg yang suke interframe...
Posing dari Si Kecil Ice...
Mia with my loving daughter...

ENJOY n THANKS A LOT!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails