Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Friday, January 7, 2011

Disebalik Tabir Inspirasi TV3 New Year

Date :: 31 December 2011
Venue :: ICT Shah Alam
Time :: 5.00 pm - 1.00 am (1 January 2011-NEW YEAR!!)
Photographer :: FND Photography as know as
Salam and hye you all!!!...
Rindu tak nak tgok entry mia nih??..
Maaf coz agak lama tak up-date..habuk pun sikit-sikit je entry ni..
You all sure sambut tahun baru kan??
Mia pun tak kelepasan menyambutnya..
actually tak rancang pun...tugas last minute..
apa-apa pun, mia ucapkan thanks alot
to DERINA ARTISTIC TEAM yang sama-sama
menjayakan inspirasi TV3 ni..tak lupa juga to En. Photography (http://www.shutterelease.com/ ) as Official Photography aritu...
kebanyakan artis yang sama-sama memeriahkan
sambutan TV3 new year adalah artis yang banyak
melakonkan rancangan HOT di tv3
seperti TIRAMITSU, USTAZ AMIRUL, ASMARA
haa...sure korang dah tgok kan cerita tu??...
hmm..juga menumpang kesedihan di atas
perginya pelakon sampingan cerita tiramitsu..
iaitu FAIZAL YUSOF (EXHUBBY NANA)
pergi menghadap Ilahi..Al-Fatihah buat roh beliau.
Semoga ditempatkan dikalangan orang beriman & soleh..
Insya Allah..amin...
ENJOY!!!
Mai Beauty Touch
Azie Cun
Me(Mia) with Tania Hudson
Make-up in progress
Mia Sara pun ada...Dia kan jadi anak buah Sharifah Amani
dalam drama Tiramitsu

Asmara Actor ~ maaf tak tahu nama dia~
heheheh
Tania Hudson
Sheila Mambo
Make-up by : Azie Cun
Bersama Eira Shazira di belakang pentas
TV3 Inspirasi ambang Tahun Baru
Fiza as a host
Tasya
And
DAT yang gigih berusaha pada petang hingga pagi tersebut
Sebelum balik, harus bergambar(^_*)(")

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails