Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Thursday, February 10, 2011

Bengkel Solekan Pengantin

(Klik gambar untuk besarkan gambar)

Atas permintaan ramai, ada yang tertanya-tanya,bila mia nak buat kelas solekan ya? Okey, kat atas adalah tarikh terbaru untuk kelas solekan pengantin atau bengkel solekan pengantin bagi tahun 2011 yang buat julung kalinya mia nak buat kat hotel. Kelas atau bengkel ini dibuka kepada you all yang baru nak berjinak makeup or bersolek, zero knowledge about bersolek or makeup, ada keinginan dan minat untuk belajar bersolek, ada kemahuan untuk merubahkan kehidupan diri sendiri dan keluarga, ada barang makeup or alat solek tapi tak tahu gunakannya, ha...di sinilah jawapannya. Mia tolong anda, kita berkongsi ilmu dan tips, Insya Allah. Kepada you all yang tanya kenapa tak buat solekan asas dulu? jangan risau, dalam bengkel ni juga, mia ajari dari asas solek hingga you all boleh(Insya Allah) makeupkan/solekkan pengantin. Tak kisah lah kawan ke, jiran ke, or mungkin bakal customer anda!! So, apalagi, jika berminat, you all just call jer mia untuk tempahan tempat.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails