Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Monday, May 23, 2011

Makeup for ADEQ Modeling Agency (AMA)

Date :: 29 April 2011; Venue :: Shah Alam Event :: ADEQ Modeling Agency Grand Dinner; Hye you all, thanks kerana sudi menapak lagi di belog saya ini!!! Kerana you all saya masih di sini. Actually entry ni agak basi sikit, Mia memang lately di agak ke"busy"an yang melanda, so, baru ni je lah dapat update about diz entry. Ini adalah Grand Dinner untuk AMA ni. Kalau you all kenal Wan Norazlina Wan Zainal, dia lah pengasas agensi ni, kalau Mia tak salah lah ya. Kalau salah, mohon ampun. Apa-apa pun, check it out!!! Untuk info you all, Mia tak threading pun kening model-model ni. Tak sempat. Semua nak cepat. Tapi sehabis baik saya cuba jaga kualiti makeup saya!!! Tema makeup arabian, tapi maaf sesangat, Mia tak sempat nak berkarya kerana kesuntukan masa. Ramai yang queue nak makeup. Thanks to Naza Sentuhan Derina & Derina Artistic Team yang sentiasa gigih bersama!!!







Inginkan sentuhan dari Mianiera Makeover? Hubungi kami di : 019-2685719 atau isikan sahaja borang tempahan yang disediakan.

Tambah Ilmu Bersama K.Rose JR

Date :: 7 Mei 2011, Venue :: JR Boutique,Puchong Gateway, Time :: Around 11am - 6pm; Alhamdulillah, masih lagi berkesempatan untuk mencoret sedikit info aktiviti Mia kalau tiada tugasan makeup client. Haa..kalau you all nak tahu, even Mia tahu makeup, saya masih lagi belajar tentang makeup ni. Menambahkan lagi skill yang masih kekurangan bagi Mia. Syukur sebab kebetulan hari Mia free tu lah seorang Makeup Artist Senior yang Mia memang nak sangat belajar dengan beliau mengadakan kelas makeup. Thanks Kak Rose atas ilmu yang diberi. Sangat berpuas hati dengan tunjuk ajar dari beliau. Apa lagi you all, jom tengok apa yang Mia belajar. Thanks to model Mia, Eiyman Lulue coz sudi menadah muka untuk diconteng oleh daku. Heheheh...Kalau you all nak tahu nilah second time Mia guna bulu mata bawah ni..Layanzzz...


Testing bulu mata bawah

Antara yang join makeup class on date day

Inginkan sentuhan dari Mianiera Makeover? Sila isikan borang yang disediakan atau hubungi terus kami di talian : 019-2685719 atau email di : miss_icejuliet@yahoo.com

Tuesday, May 3, 2011

Date :: 8 May 2011; Place :: Saffron Condo, Sentul East; Time :: Around 11am; Photographer by :: shutterelease.com(http://www.shutterelease.com/); Makeup by :: Mianiera Makeover



Thanks to my clients, Aslihan Guven coz hired me again as your makeup artist for your scarves photoshoot makeup...Nice to know all of you..Check it out all their pictures..
(CLICK picture for ZOOM)

Maria
Zhuli Mei(Turkish) (im not sure what her name)

MIA :: 019-2685719

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails