Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Wednesday, August 24, 2011

SELAMAT HARI RAYA

Salam Hebat...Bagus...dan Baik Sekali pada you all yang sentiasa tak lupa nak terjah blog Mia yang tak seberapa ni. Thanks a lot pada you all yang sentiasa menyokong Mia. Anyway, Raya pun dah nak dekat dah, so, dikesempatan ini, Mia ingin memohon kemaafan disepanjang celoteh Mia ada yang terkasar bahasa, tersilap bicara, terlanjur kata tak kiralah pada customer-customer Mia yang pernah mengambil khidmat Mia, pada you all yang terjah blog Mia, ataupun pada you all yang kadang-kadang chat ngan Mia kat FB ke or kat luar ke..sebab sometimes kita tak sedar kesilapan yang kita lakukan samada secara sengaja atau tak. Apa-apa pun, Mia nak ucapkan "SELAMAT BERHARI RAYA", kalau yang memandu balik kampung dah tu, jangan bawa kereta laju-laju, ingatlah orang-orang disekeliling anda yang amat menyayangi anda. Yang tunggang motorsikal tu, hati-hati sentiasa di jalan raya, kerana motorsikal ni kadang-kadang orang tak perasan you all tunggang, so,kene sentiasa alert. Apa-apa pun, jangan lupa, setiap langkah kita kerana Allah. Dan yang penting sentiasa berdoa agar segalanya selamat. INSYA ALLAh. Jumpa lagi di lain ENTRY, Salam Raya dan Salam Ramadan kepada semua pembaca setia dan pelanggan tetap Mia dan tak lupa juga kepada bakal pelanggan Mia".

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails