Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Monday, August 8, 2011

Contest : Photoshoot Muslimah III by Sara Hata Resources

Theme :: Vintage Classic; Date :: 17 July 2011; Venue :: Rumah Melayu, Bukit Jalil; Makeup By :: Ice Mianiera/Mianiera Makeup Artist & Bridal House; (FB :: Icey Juliet); Model :: Zaete Zafran Zafri Zainuddin; Thanks to Photographer :: Effendy Shutterelease(http://www.shutterelease.com/)

Walla...lama dah tak update blog ni. You all pun sure nak tahu apa yang terbaru dan terkini. Actually Mia masuk contest ni pun last minute..tak prepare apa-apa pun, wat research pun sehari sebelum hari contest ni. Kebetulan model Mia plak takde makeup artist untuk makeupkan dia, so Mia pun tawarkan diri. Tak sangka plak tak yah berbayar..hehheh.. Yuran makeup plak di sponsor, so, redah je la masuk contest ni, just simple vintage makeup, mia adjust sikit letak sebiji tahi lalat kat bawah mata model mia ni. Konon-konon nak wat ala Maryln Moore..eh betul ke ejaan Mia ni..kalau salah, tolong betulkan ya..So, di bawah ni lah hasil kerja tangan yang gigih. Pengumuman pemenang dimaklum lewat, iaitu pada 30 July 2011. Bleh klik sini jika you all nak tengok siapa pemenangnya : http://sarahata.blogspot.com/2011/07/pemenang-photoshoot-muslimah-iii.html . Anyway, Mia tak tersenarai dalam pemenang pun..atleast Mia cuba sehabis baik. Tahniah kepada pemenang yang terpilih dan berjaya. So, Mia pun nak cari gambar-gambar yang tak upload lagi untuk tatapan you all. Nantikan ya. Segala komen amatlah dihargai. Jumpa di lain coretan!!!









Ingin membuat tepahan makeup? Hubungi Mia di talian 019-2685719 / isikan sahaja borang di tempahan di atas!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails