Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Sunday, November 13, 2011

Make-up Photoshoot Stylish Organza

Date :: 13 November 2011
Venue :: Rumah Sampan, Taman Tasik Perdana
Event :: Photoshoot Stylish Organza organize by Zaete Zafran
Makeup by :: Ice Mianiera Makeup Artist
Hair-do by :: Ice Mianiera Makeup Artist
Talent :: Nadyraa Zulkifli

Siapa sangka gadis yang Mia makeupkan ni masih bawah umur? Sure you all pun tak cayakan?? Actually Nadyraa ni baru berumur 15 tahun, tahun depan(2012) baru lah 16 tahun. Ha, korang sure suprised gak kan? Subhanallah...Nadyraa ni pun mempunyai ketinggian yang mana-mana gadis yang nak jadi model mimpikan ketinggian ni. Kalu runway modeling sure tercari-cari Nadyraa ni..semua pakej lengkap. Thanks to Zaete coz perkenalkan Mia pada Nadyraa dan ibunya yang sentiasa menemani anak gadis tersayang beliau, Kak Lina. Apa-apa pun, jom usha-usha gambar disebalik photoshoot berlansung untuk meraikan keluaran baru busana organza dari BUTIK STYLEICIOUS(betul ke ejaan nyer?)..Zasss!!!











Kepada you all yang masih mencari perkhidmatan solekan,
berminat dengan sentuhan Mia? Bolehlah isikan borang di atas
untuk pertanyaan dan tempahan, you all juga boleh hubungi
Mia di talian 019-2685719. Pastikan yang terbaik buat anda!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails