Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Saturday, December 17, 2011

Makeup Pernikahan Fatimah@Bandar Utama

Date :: 17 December 2011
Venue :: Bandar Utama
Event :: Akad Nikah Days
Makeup by :: Ice Mianiera Makeup Artist
FB :: Icey Juliet

Alhamdulillah, mudah sahaja perjalanan pagi itu ke rumah Fatimah, sambil ditemani oleh En.Husband. Terima kasih ya En. Husband coz jadi driver tak diiktiraf saya. Fatimah kurang sihat sedikit di hari pernikahan beliau, tetapi Mia lihat, beliau sentiasa cuba untuk kelihatan sihat dan tidak mengikut sangat sakit yang dialami. Alhamdulillah. Segalanya berjalan lancar. Fatimah request pada Mia agar membuat solekan natural sahaja ke atas beliau. Inilah hasil tangan Mia yang gigih buat yang terbaik untuk beliau. Hope you all suka.

Align Center


Berminat dengan solekan dari kami?Isikan sahaja borang tempahan
di atas atau hubungi kami di talian 019-2685719
untuk sebarang tempahan dan pertanyaan

Photoshoot Garden Theme with Mona Mastura

Date : 17 December 2011
Event :: Photoshoot Santai
Theme :: Garden Beauty
Venue :: Putrajaya
Talent :: Mona Mastura
Makeup by :: Ice Mianiera Makeup Artist

Thanks to all photographers yang join these adventures photoshoot...
and tak lupa juga for the nice pictures too...thank you all...











Pada you all yang mencari perkhidmatan solekan, berminat dengan sentuhan
dari Mia, boleh isikan sahaja borang tempahan di atas atau
hubungi Mia di talian 019-2685719

Friday, December 16, 2011

Makeup Dinner Fiza & Nor@Resident Hotel

Date :: 17 December 2011
Venue :: Residence Hotel, Uniten, Bangi
Event :: Dinner
Makeup by :: Ice Mianiera Makeup Artist
FB :: Icey Juliet

Thanks pada kawan Mia yang berikan tugasan makeup dinner ni pada Mia. Alhamdulillah, pertemuan bersama 2 pelanggan ini membuahkan perkenalan yang tak disangka. Siapa sangka, Nurul tinggal satu bumbung bangunan dengan Mia, kan? Subhanallah...Borak-borak dengan beliau, rupanya kami ni jiran. Mungkin kesibukan masing-masing, tak pernah bersua, tapi Mia yakin, En. Husband mesti kenal suami Nurul ni, sebab En. Husband Mia ni rajin juga berborak dan melepaskan waktu terluang dengan duduk di kerusi blok Mia tu. Nak-nak kalau kami baru lepas ber"DATING" dengan Ice Berg(GI JALAN-JALAN). Apa-apa pun, Mia ucapkan terima kasih kerana mengambil Mia as both of you all nyer jurusolek. Kedua-dua mereka request untuk makeup tak terlalu heavy. Untuk maklumat you all, kening mereka Mia gunakan teknik gam bulu mata. Jom check it out!!!






Memerlukan perkhidmatan untuk majlis anda?
Di sinilah jawapannya. Isikan sahaja borang tempahan di atas, atau
hubungi kami di 019-2685719 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.

Sunday, December 4, 2011

Makeup Pertunangan Nik Hanita@Putrajaya

Date :: 4 December 2011
Venue :: Putrajaya
Event :: Engagement Day
Makeup by :: Ice Mianiera Makeup Artist
FB :: Icey Juliet

Nik merupakan office mate Mia dulu. Tak sangka di hari pertunangan beliau, beliau mengambil perkhidmatan solekan dari Mia. Syukur Alhamdulillah, kerana masih panjang lagi silaturrahim kami. Walaupun Mia sudah bekerja di tempat lain, beliau masih mengingati Mia. Terima kasih pada Kak Nik kerana memberi kepercayaan kepada Mia untuk menata rias beliau. Bertemakan orange sebagai penyeri hari berkenaan, dan beliau request pada Mia untuk membuat style ala Dato' Siti, dan inilah hasil dari Mia untuk tatapan you all. Thanks kerana menapak kat belog Mia ni. ZASSSS!!!!....




Kami meyediakan perkhidmatan solekan, pakej perkahwinan,
pakej pertunangan, fotografi dan videografi. Berminat?
Isikan sahaja borang di atas atau hubungi
kami di talian 019-2685719 untuk sebarang tempahan dan pertanyaan.

Saturday, December 3, 2011

Pelamin Mini Iss buat Adiknya

Date :: 3 December 2011
Venue :: Kuala Lumpur
Mini Pelamin by :: i-Kahwin/Mianiera & Bridal House
FB :: i-KAHWIN

Alhamdulillah, walaupun agak kepenatan memasang pelamin untuk Zira Idayu di Palong, Mia & En. Husband, menyambung pula memasang pelamin untuk Iss yang merupakan abang yang prihatin bagi Mia. Untung Adik perempuan Iss kerana dapat ABANG yang baik dan prihatin di hari pertunangan beliau. Iss menghadiahkan Mini Pelamin sebgai hadiah pertunangan adiknya yang bongsu. Alhamdulillah, Iss dan keluarganya amat berpuas hati dengan sentuhan pelamin yang Mia ilhamkan. Kepada Iss, Mia doakan, agar ibunya yang kurang sihat akibat ketumbuhan darah beku dikepala, akan segera sembuh. Semoga dipermudahkan urusan anda dan keluarga. Insya Allah. Kepada you all yang masih mencari mini pelamin tu, bolehlah hubungi Mia untuk maklumat lanjut.



Berminat dengan dekorasi pelamin dari kami?
Hubungi kami di talian 019-2685719 untuk sebarang tempahan dan pertanyaan
atau isikan sahaja borang tempahan di atas.

Friday, December 2, 2011

Makeup Engagement Zira Idayu@Palong 12

Date :: 3 December 2011
Venue :: Palong 12, Bahau, Negeri Sembilan
Event :: Engagement Day
Makeup by :: Ice Mianiera Makeup Artist
Add me at FB :: Icey Juliet

Alhamdulillah..masih lagi diberi nafas menyedut udara dan di beri kesempatan lagi untuk MIa berceloteh dalam entry Mia ni...Syukur...Walaupun agak lambat updated, hoped you all still tunggu entry dari Mia..okeh??!!..Sayang you all lebih la...Haa..custumer Mia ni namanya Zira Idayu...Tema majlis beliau soft pink..Terima kasih pada Zira sebab sudi bersekang mata menunggu Mia and En. Husband pasang mini pelamin untuk beliau walaupun lewat kedatangan kami kerana cuaca yang sangat tidak mengizinkan...Hujan...Nasib baik Ice Berg Mia tidur time kami gigih memasang...Apa-apa pun, terima kasih atas sambutan Zira dan keluarga. Semoga ikatan pertunangan ini hingga ke jinjang pelamin, Insya Allah...Pada you all yang masih mencari mini pelamin tu, nak bertunang tahun 2012, apa tunggu lagi, jemput terjah blog Mia ni ya. Check it out!!!!












Mencari perkhidmatan solekan di hari bahagia anda? Atau mungkin pakej pertunangan?Pakej perkahwinan? Mahupun pakej fotografi? Kami sedia membantu!! Hubungi kami ditalian 019-2685719 atau isikan sahaja borang di atas.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails