Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Saturday, November 19, 2011

Perkahwinan Fairiz & Azra di Seremban

Date :: 19 November 2011 ; Venue :: Taman Tuanku Jaafar, Seremban ; Event :: Majlis Bertandang (Full Packages Wedding From Mianiera Bridal House) ; Attire(Busana) :: Mianiera & Bridal House ; Theme :: Orange + Off White ADD our FACEBOOK at :: Icey Juliet or i-KAHWIN for more promotion.

Terima kasih kepada Fairiz kerana mengambil Mianiera & Bridal House sebagai perancang majlis perkahwinan anda.Actually, Fairiz ni bestfriend Mia sejak kecil (almaklumlah, jiran depan umah) Ha...kalu you all nak tahu Mia bersama En. Husband dan seorang assistant tak diiktiraf, Kakak Mia, Effa, yang menjayakan pelamin rumah pada malam yang penuh syahdu itu - pasal start lewat, jam 10.00 malam baru nak pasang, gara-gara tunggu Mia balik kerja(actually ini adalah pelamin dewan) memandangkan buat diluar, so, Mia suggestkan untuk menggunakan pelamin 3 panel dari kami. Actually ada juga seorang pembantu tambahan, tu lah si kecil ribena Mia - ICE BERG - yang tak betah tangan menolong kami. (^_*)..Apa-apa pun, trimas sampai kipas susah mati to En. Husband, Kak Long Mia, Effa, and si kecik Ice Berg berusaha sampai jam 3 pagi. Pada you all yang berminat dengan pelamin ni, apa lagi, meh usha-usha ngan Mia harga pakej dari kami!!!!

My Ice Berg!!!! Posing sket...
Tengoklah tu...Orang ngah kemas, dia pun sibuk nak interframe...
En. Husband...Pasang bunga...
Our Walkway Decoration....
Pelamin 3 Panel...Berminat? Just fill the form above!!! or contact us for more information at 019-2685719...Bleh juga usha-usha pakej pelamin di pakej brosur di atas!!!!

Busana dari Mianiera & Bridal House

Busana dari Mianiera & Bridal House
Makeup Bertandang...

Berminat dengan pakej perkahwinan dari Mianiera & Bridal House. Isikan sahaja borang di atas untuk sebarang tempahan, pertanyaan dan sebgainya atau anda bolehlah hubungi kami di talian 019-2685719 untuk maklumat lanjut!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails