Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Tuesday, March 26, 2013

Makeup Velvet for Magazine Yezz's Photoshoot

Date : 26.02.2012
Venue : KRU STUDIO
Photoshoot Venue : Putrajaya
Makeup by : Me ( Icey J.) (klik untuk terus ke FB saya)
Hair-do by : Jaja

Thanks to pihak Derina Artistic Team & Managemnt cause beri peluang sekali lagi menyerikan Band Velvet ini .

Apa lagi, jom dapatkan majalah Yezz ni untuk koleksi anda!!! Terutamanya nya adik-adik yang remaja tu.
Ini sedikit info mengenai Velvet Band yang ada dalam majalah tersebut. Nak dijadikan citer, sebagai Makeup Artist, wajiblah saya juga membeli majalah ini untuk mendapatkan hasil kerja saya. (Dah menjadi satu kerja kewajiban saya ..hahhhaa)

OK, tetiba MOOD merajinkan diri SCAN plak majalah ni...kannn???..hehehhe...
Apa-apa pun, harap you all sentiasa terhibur bila menjejak kaki ke blog yang tak seberapa ni.

Untuk pertanyaan makeup, amat-amat dialu-alukan..
Jumpa lagi di lain entry!!!

Bagi you all yang masih mencari khidmat solekan / Jurusolek / Makeup Artist / Mak Andam
Boleh tinggalkan dengan penuhi borang di atas atau call/sms / email sahaja di sini --->
miss_icejuliet@yahoo.com / +6019.268.5719

Muka depan yang di scan....Suka tengok Johan....
Muka dalam tentang Velvet.....
Muka dalam lagi....
Muka dalam lagi....
Harus bergambar lagi dengan hasil tangan kita.....Fresh from Sony alpha...
THEM..again...luv this shoot so much!!!

Thursday, March 21, 2013

Makeup Iqa Mentor with Velvet Band

Date : 21 February 2013
Venue : Menara Mstar, Phileo Damansara
Artist : Velvet (Iqa Mentor, Shana  & Mira)
Makeup & Hair-do by : Me (Icey)
Theme : Nude

Thanks sekali lagi kepada pihak Derina Artistic Team & Management atas kepercayaan diberi. Actually, time photoshoot ni, Mia nak snap picture time makeup, tapi tak berkesempatan pasal time tu assistant tak datang lagi, so, dapat snap pic after je... Apa-apa pun, seronok dapat jumpa Iqa sekali lagi. Berkerjasama dengan Iqa mudah je, sebab orangnya memang simple, begitu juga dengan team Velvet yang lain. Mia doakan Velvet akan terus sukses menjadi team yang hebat dan dikenali ramai. Untuk detail mengenai shoot untuk Mstar online & detail Velvet Band ini klik sini :--->

P/S : on the way nak balik, dapat juga buah tangan dari Iqa yang merupakan CD Single album mereka...WOW..thanks dear for the gift!!!..Muah!!..Muah!!!
Single Album COVER from Velvet Band
 Ambil dari Mstar online...





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails