Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Thursday, March 21, 2013

Makeup Iqa Mentor with Velvet Band

Date : 21 February 2013
Venue : Menara Mstar, Phileo Damansara
Artist : Velvet (Iqa Mentor, Shana  & Mira)
Makeup & Hair-do by : Me (Icey)
Theme : Nude

Thanks sekali lagi kepada pihak Derina Artistic Team & Management atas kepercayaan diberi. Actually, time photoshoot ni, Mia nak snap picture time makeup, tapi tak berkesempatan pasal time tu assistant tak datang lagi, so, dapat snap pic after je... Apa-apa pun, seronok dapat jumpa Iqa sekali lagi. Berkerjasama dengan Iqa mudah je, sebab orangnya memang simple, begitu juga dengan team Velvet yang lain. Mia doakan Velvet akan terus sukses menjadi team yang hebat dan dikenali ramai. Untuk detail mengenai shoot untuk Mstar online & detail Velvet Band ini klik sini :--->

P/S : on the way nak balik, dapat juga buah tangan dari Iqa yang merupakan CD Single album mereka...WOW..thanks dear for the gift!!!..Muah!!..Muah!!!
Single Album COVER from Velvet Band
 Ambil dari Mstar online...





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails