Name:
Contact No. :
Email Address:
Date of event:
Place of Event :
Event:
Packages:
Add-on sticky album/photobook 40pages Fresh Flowers Others. Specify Below
Notes:
Terms & Conditions: I agreed to Mianiera Makeover And Bridal terms & conditions. Payment / deposit - no returnable or refundable if i cancell the service in 1 month from my event date / last minute.(Mianiera Makeover will replace the payment / deposit with item / service that we think reasonable)
How did you find us?
Type of feedback: Confirmation Booking Questions Suggestion Comments

* For Package Items, Please double click Promosi Butik Perkahwinan Mianiera Makeover And Bridals below.

PROMOSI TERKINI - DAPATKAN SEGERA SEBELUM TERLAMBAT

Shutterelease Photo And Design Work Wedding Photography 2011/2012 Package

sa

Klik gambar untuk besarkan pakej

Promosi Pakej Perkahwinan Dari I-Kahwin Bridal House

Klik gambar untuk ke www.i-kahwin.com

Promosi perkahwinan Dari I-Kahin Bridal House.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi

Mia - 0192685719

Fendy - 0192685819

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST

PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST
| ICE MIANIERA | Makeup Artist | +60192685719

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek

Perkhidmatan Makeup Artist / Juru solek
HARGA SOLEKAN 2014 : Hubungi kami untuk pertanyaan tempahan solekan 2014/ makeup artist/ jurusolek

SILA LIHAT UNTUK BOOKING DATE

SILA TULIS CARIAN ANDA DI BLOG INI

Thursday, September 12, 2013

Mimi Engagement Makeup di Bangi

 Event : Engagement Day
Venue : Kuarters Penjara Kajang, Bangi
Makeup by : Me ( Icey Juliet )

 Okeh...penat juga meng'update' blog yang dah berhabuk ni...seriusly, sekarang ni memang agak kemalasan
nak updates blog ni..bukan apa...pasal bila dah naik status kat Facebook, dah rasa malas...
Tapi, sebab you all tersayang, daku gagah kan juga klik sana klik sini untuk updates ini blog...
So, inilah MIMI !!!...trimas banyak-banyak coz sudi hired akak as your makeup artist
on your engagement day dear!!!...semoga mimi dan En. tunang beliau cepat-cepat naik pelamin,
jadi suami dan isteri..Insya Allah kan...
JOM usha-usha sikit makeup yang daku oleskan untuk Cik Mimi kita...

Ni ambil dari FB beliau...hihiihi

Mimi after makeover....tiba-tiba lepas makeup Mimi macam nampak client daku yang dulu....
cher klik sini???-->
ada tak macam seiras???..hehhehe
Cantik busana Mimi...in peaches you all...hihihihi

Okeh-okeh..SILA SENYUM ya...
Pada you all yang perlukan khidmat solekan, terus je SMS/CALL je daku di sini :
+6019-2685719 , or kalau rajin, isi je form kat atas tuh...tanya lah apa-apa pasal makeup...pakej kahwin ke?...Pasti akan daku balas...

JUMPA LAGI!!!!




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails